Publicat el 14/07/2015

L’Ajuntament d’Alella ha estrenat, el passat dilluns 13 de juliol, la nova Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC). Amb les noves dependències, ubicades a la planta baixa de l’Ajuntament on abans estava situat la recepció i el registre d’entrada, s’amplia i millora l’espai d’atenció a la ciutadania amb unes instal·lacions més modernes i adequades per atendre les demandes de la població.
Les obres es van iniciar al gener i s’han realitzat per fases per poder mantenir, en tot moment, l´atenció a la ciutadania. Amb la reforma, es disposa d’una superfície útil  de 135m2 que permet agrupar en un mateix espai l´OAC i l´Organisme de Gestió Tributària de la Diputació (ORGT).
Les obres d´adequació de les oficines i la dotació de mobiliari han tingut un cost aproximat de 120.000€.
En paral·lel a la millora de l’espai d’atenció presencial, també s’ha millorat el sistema de realització de tràmits i gestions per d’Internet amb la posada en marxa de l’Oficina Virtual d’Atenció Ciutadana (OVAC). A través d’aquesta plataforma, que va entrar en servei al mes de maig, es poden consultar i descarregar formularis de més d’un centenar de tràmits i gestions que es poden realitzar amb l’Ajuntament, alguns dels quals es poden sol·licitar i iniciar des de la mateixa plataforma, amb la presentació de la instància corresponent al registre general de l’Ajuntament via telemàtica, sense necessitat de desplaçar-se físicament a l’OAC, si la persona que ho sol·licita disposa de signatura electrònica.
A l´oficina virtual es pot accedir directament des de la pàgina web de l’Ajuntament (
www.alella.cat/tramits).

Deixa un comentari