Publicat el 22/03/2021

L’alcalde Xavier Garcia Albiol desitja “una sentència contundent” per als detinguts

La Unitat Omega de la Guardia Urbana ha detingut aquest diumenge, 21 de març, al vespre, al barri de Lloreda de Badalona, dos individus que estaven intentant obrir diversos vehicles per robar al seu interior.
L’actuació de la Unitat Omega es va poder realitzar gràcies a l’avís dels veïns que van trucar a la Guàrdia Urbana. Els agents es van personar molt ràpidament a la zona i van poder identificar i detenir aquestes persones que intentaven obrir un cotxe i que ja n’havien intentat obrir sis més. A més, als detinguts se’ls hi va aixecar acta per possessió de substàncies prohibides.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha felicitat la Unitat Omega de la Guàrdia Urbana per la seva ràpida actuació que ha permès la detenció de dues persones que volien robar a l’interior de diversos cotxes. “Els delinqüents han de saber que a Badalona volem que els veïns descansin tranquils i per això perseguirem aquestes actuacions i ara els hi desitjo una sentència contundent”, ha afirmat l’alcalde.

 

 

Deixa un comentari