Publicat el 21/07/2017

Al llarg del litoral maresmenc, de Montgat a Malgrat, conviuen petites cales de sorra rocosa amb extenses platges de sorra daurada. Totes elles, amb les seves característiques especificades, han estat recollides en una Guia de platge editada pel Consorci de Turisme.

L’objectiu és orientar al visitant, i al resident, perquè pugui gaudir del litoral maresmenc.

El sol i la platja continuen sent el principal reclam turístic del Maresme. Almenys, això és el que apunten les informacions facilitades pels visitants sobre les seves motivacions a l’hora de triar la destinació per passar els dies de lleure. En concret, les dades de 2016 apuntaven que el 61,1% havien escollit el Maresme pel sol i la platja.

Precisament, conscients d’aquest important pol d’atracció, pels turistes i pels residents, els municipis costaners milloren cada any les seves platges per fer més còmoda i més agradable la visita al seu front litoral.

Tota la informació actualitzada ha estat recollida pel Consorci de Promoció Turística en un fullet informatiu que permet conèixer a fons les característiques de les platges de la comarca.

D’altra banda, el fullet fa un recorregut per les platges i cales de la comarca tot especificant les seves dimensions, les característiques de la sorra,  l’existència o no d’aparcament, les formes d’accedir-hi en transport públic i els serveis dels quals disposa: si és accessible per a persones amb minusvalideses físiques, si compta amb guinguetes, si disposa de servei de guarderia, si té espais de lleure amb instal·lacions infantils, etc.

La Guia de platges del Maresme es pot descarregar on-line al web del Consell Comarcal.

Deixa un comentari