Publicat el 22/12/2021

L’objectiu del dispositiu de vigilància Grèvol és prevenir possibles delictes i garantir un bon servei de seguretat a la ciutadania

Aquest dimecres 22 de desembre s’ha activat el dispositiu Grèvol a Badalona. Agents de la Guàrdia Urbana i de Mossos d’Esquadra patrullaran durant les Festes de Nadal pels principals eixos comercials de la ciutat per prevenir fets delictius i contribuir a la seguretat dels comerciants i de la ciutadania.
Aquest operatiu funcionarà durant totes les Festes, en el marc de la campanya Nadal segur a Badalona, i s’allargarà fins al dia 9 de gener.

La presentació del dispositiu Grèvol ha tingut lloc aquest dimecres 22 de desembre, al passeig de La Salut, cantonada amb Salvador Seguí. L’acte ha comptat amb la presència d’agents dels dos cossos; de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; del tercer tinent d’Alcaldia i regidor de Protecció Social a les Persones, David Torrents; del sisè tinent d’Alcaldia i regidor de Govern i Seguretat Ciutadana; Christian Carneado; i de la regidora del Districte 4, Araceli Cruz.

Redacció
Font: Ajuntament de Badalona

Deixa un comentari