Guanyadors dels Premis Literaris Ciutat de Badalona de Narrativa, Poesia i Teatre | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 01/07/2011

Les Termes i Decumanus del Museu de Badalona han estat l’escenari on s’ha celebrat la Nit Literària 2011


El passat vespre ha tingut lloc a les Termes i Decumanus del Museu de Badalona l’acte de lliurament dels premis literaris Ciutat de Badalona 2011 en el marc de la celebració de la Nit Literària 2011. Escrits d’arqueòleg: un passeig per la Baetulo de Font i Cussó.


En el decurs d’aquesta Nit Literària s’han donat a conèixer els noms dels guanyadors dels premis literaris Ciutat de Badalona convocats per l’Ajuntament de Badalona, per mitjà de la Regidoria de Cultura i Ciutadania en col·laboració amb la llibreria El Full i les entitats Festa Nacional dels Països Catalans i Amics del Teatre Zorrilla de Badalona.


Els guanyadors d’aquesta edició han estat:


• XX Premi Literari Ciutat de Badalona de Narrativa – XXIV Premi Literari Països Catalans Solstici d’Estiu: David Parra Guarch de Badalona, amb l’obra Escala d’incendis presentada amb el títol provisional de Negre Llet. Aquest premi consisteix en l’edició de l’obra, a càrrec d’Edicions Proa, i un premi en metàl·lic de 4.000 euros.


• XI Premi Literari Betúlia de Poesia – Memorial Carme Guasch: Albert Garcia Hernandez de Barcelona, amb l’obra El retorn de les fulles mortes. Aquest premi consisteix en l’edició de l’obra, a càrrec de Viena Edicions, i un premi en metàl·lic de 3.000 euros.


• IV Premi Literari de Teatre Breu Inicia’t: Joan Guasp Vidal de Mallorca, amb l’obra L’honorable Matarrates. Al mateix temps s’han concedit dos accèssits a les obres L’insomne, de Joan Francesc Dalmau d’Els Arcs (Pla d’Urgell), i a Deriva en altasal, de Pascual Mas Usó d’Almassora. Aquest premi consisteix en l’edició de l’obra, a càrrec de l’editorial Pont del Petroli, i es podrà representar total o parcialment, segons les característiques de l’obra, sota l’organització d’Amics del Teatre Zorrilla i amb el suport de l’Ajuntament de Badalona.


• XIII Premi Literari Ciutat de Badalona de Narrativa Juvenil ha quedat desert per decisió del jurat.

Deixa un comentari