Publicat el 16/11/2017

La final del concurs, amb entrada gratuïta, es farà el proper dissabte 25 de novembre, a la Sala Pau Casals de Montgat

El Concurs de Música Jove “Endolla’t al So del Maresme”, una de les accions dels plans locals de joventut de Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar per donar suport i promocionar els grups locals de música jove, ja té finalistes. El grup Lombao, del qual forma part la cantautora vilassarenca Clara Lombao, ha arribat a la final de la categoria A, dirigida a grups o solistes amb edats compreses entre els 16 i els 30 anys i amb un mínim d’un dels components empadronat a un dels municipis organitzadors.

La final del concurs, amb entrada gratuïta, es farà el proper dissabte 25 de novembre, a les 21.30 h, a la Sala Pau Casals de Montgat (Plaça d’Alcanar s/n). Per donar suport al grup de la jove vilassarenca, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vilassar de Mar prepara un autocar per portar de forma gratuïta a totes les persones que la vulguin animar. Les inscripcions es podran fer, a partir d’aquest divendres, a través del Facebook del Zero (https://www.facebook.com/vdmZERO).
L’autocar sortirà a les 19.45 h de can Jorba i preveu la tornada a la 1 de matinada, quan acabi el concert, cap a Vilassar de Mar.

A la categoria A, el grup Lombao (Vilassar de Mar) s’haurà d’enfrontar als grups Howl (Cabrils) i Dom Dmain (Montgat). A la categoria B, oberta a grups de la comarca del Maresme els components dels quals tinguin edats compreses entre els 16 i 30 anys i com a mínim un dels components estigui empadronat a un dels municipis del Maresme, els finalistes són Danee Doble.E & The Sample Corp i Goliat.

Els premis per als guanyadors de les dues categories són:
CATEGORIA A
– Gravació a Bucbonera Studios de quatre cançons sota la supervisió del productor i enginyer de so Tomàs Robisco durant el mes de desembre de 2017.
– Distribució en plataformes digitals de les quatre cançons.
– Assessorament musical personalitzat i un concert promocional a la final en directe de l’edició del 2018.
CATEGORIA B
– 400 € en material musical al millor grup de la categoria B per votació popular durant el concert final.

Consulteu la fitxa del grup Lombao amb les dades de la formació i cançons que van presentar al concurs: http://www.enderrock.cat/musicajove/grup/12&passaact=1

 

Deixa un comentari