Publicat el 14/10/2022

Els premis del Maresmusic consisteixen en una actuació a Cabrils i en un festival itinerant de Catalunya

 

 

 

El passat dissabte, a l’Espai escènic Ca N’Humet del Masnou es va celebrar la 18a edició del Concurs de Música Jove Maresmusic, on van actuar els 5 grups finalistes. Entre ells hi havia doble representació cabrilenca, ja que hi actuava el grup “El Ventilador” i el duet “Elo i Gege”.

La guanyadora del concurs va ser la cantant tianenca Susi Abanades, que d’aquesta manera aconsegueix la gravació d’un concert en directe o d’un videoclip fora d’estudi, valora en 2.000 euros.

Pel que fa als cabrilencs, el grup “El Ventilador” va guanyar el premi consistent en la contractació remunerada en un festival de música itinerant de Catalunya, per un valor de 400 euros i el premi local a la millor proposta de cada municipi organitzador, consistent en una actuació remunerada a les festes majors o cicle municipal de música.
L’altra participant local, el duet “Elo i Gege”, va quedar sense premi, però amb el consol d’haver arribat a finalista en un concurs en què cada any la qualitat de les propostes presentades és més alta.

Per part de l’Ajuntament de Cabrils, va ser present el regidor d’Infància, Adolèscencia, Joventut i Cultura, Jordi Campos Guitart, que va participar en el lliurament dels premis.
La propera edició del Maresmusic es durà a terme la tardor de 2023 a Tiana.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Cabrils

Deixa un comentari