Publicat el 20/12/2016

La candidatura de Granollers juntament amb les ciutats de Castelló de la Plana, Tarragona, Lleida i Badalona, presentada per la Real Federación Española de Balonmano, competirà amb Hongria per organitzar el XXV Campionat del Món d’Handbol femení de 2021, segons es va tractar en la reunió conjunta del Consell de l´IHF (Federació Internacional d´Handbol) i del Consell Executiu de la Federació Internacional d´Handbol que es va fer el passat mes de novembre.

Fa uns dies es va reunir a Tarragona el Comitè Organitzador de la Candidatura per seguir ultimant els detalls per organitzar per primera vegada un Mundial femení i aquesta setmana s’estan fent les inspeccions tècniques per part de la IHF a les diverses seus. En el cas de Badalona la visita al Palau Municipal d’Esports, tindrà lloc el dimecres 21 de desembre, a les 10.30 hores. La regidora d’Esports, Maria Gallardo, acompanyarà la delegació que farà la visita a les instal·lacions esportives de la ciutat on s’ha previst que es podrien disputar alguns dels partits d’aquest Mundial d’Handbol femení. (L’accés al Palau Municipal d’Esports es farà pel carrer de Ponent).

La previsió és que la IHF anunciï el país que acollirà el Mundial femení de 2021 a finals de gener de 2017, durant la celebració del Mundial de França d’handbol masculí.

Deixa un comentari