Publicat el 04/05/2017

Una jornada organitzada pel Teatre Auditori de Granollers i el Gra Equipament Juvenil

Diferents escoles de dansa, entitats de l’àmbit i grups de joves residents al Gra participaran aquest dissabte, dia 6 de maig, a Granollers, en una nova edició del Dia Internacional de la Dansa (DID), una activitat organitzada pel Teatre Auditori de Granollers i el Gra.

La jornada constarà d’una sessió matinal, que es durà a terme a partir de les 11 h del matí a la plaça de l’Església, que consistirà en l’organització de diferents classes obertes guiades per les escoles de dansa de la ciutat.

A la tarda, a les 17.30 h, es faran diverses exhibicions simultànies, a les places de l’Església, Porxada i Maluquer i Salvador, a càrrec de les escoles de dansa, les entitats participants i els grups de joves residents a l’equipament juvenil Gra.

La cloenda del Dia Internacional de la Dansa es farà a les 19 h, a la plaça de l’Església, amb l’organització d’una flashmob conjunta oberta a tothom que hi vulgui participar. La coreografia ha estat creada pels grups joves residents al Gra: ENEM Dansa, C&C i Tahití Barcelona.

Es pot consultar el vídeo d’aquesta coreografia oberta aquí: https://youtu.be/jVkStn_ZWFw

Deixa un comentari