Publicat el 08/09/2021

Farà residència durant els mesos de setembre i octubre al Teatre Auditori de Granollers i a Roca Umbert Fàbrica de les Arts per preparar l’espectacle Si tu te’n vas

Durant el mes de setembre, el Teatre Auditori de Granollers i Roca Umbert acolliran la residència de la companyia Pepa Plana per preparar l’espectacle Si tu te’n vas, que es podrà veure al Teatre Auditori durant la temporada 2022-2023. A l’octubre la residència serà de tipus tècnica per tancar totes les qüestions de llum i so de la proposta i, finalment, s’oferirà un assaig obert per a col·lectius i grups de la ciutat.

Números clàssics amb mirada femenina
A l’espectacle Si tu te’n vas, Pepa Plana compta amb la també pallassa Nöel Olivé, actriu de teatre, cinema i televisió, així com amb Lola González, actriu i pallassa, integrant i fundadora de la companyia Lolita Corina. Totes tres formaran un trio de pallasses tradicionals que reviuran els números més coneguts del repertori clown, amb una història que els donarà unitat. Un espectacle d’humor i clown amb una clara mirada femenina.

Pepa Plana
Pepa Plana, actriu i pallassa catalana, nascuda a Valls (Tarragona) és un referent nacional en el gènere per la qualitat dels seus espectacles i per la seva contribució en la visualització de les pallasses, destacant com una de les grans figures en l’àmbit europeu.
L’artista, que prové del món de la interpretació, és llicenciada a l’Institut del Teatre de Barcelona l’any 1989. Després dels seus primers passos va fundar la companyia Pretèrit Perfecte amb la que varen crear i girar tres espectacles. I no va ser fins al 1998 que va fer el pas definitiu a crear la seva pròpia companyia amb una clara intenció de fer teatre de pallassos pensats per a un públic adult i és així com ha estrenat i girat deu espectacles.
Juntament amb el reconeixement del públic ha estat guardonada amb nombrosos premis, on destacaríem el Premi Nacional de Cultura 2014 atorgat per la Generalitat de Catalunya.
Tot això ha fet que Pepa Plana sigui la pallassa catalana més reconeguda i que cada nou projecte s’esperi amb expectació.  www.teatreauditoridegranollers.cat

Redacció
Font: Teatre Auditori de Granollers

Deixa un comentari