Publicat el 21/07/2017

La proposta vol reflectir la varietat d’elements, personatges, bestiari, que caracteritza la Festa Major

La Clara Sáez va néixer el 1989, és il·lustradora i dissenyadora gràfica de Granollers. Va estudiar disseny gràfic a Eina i a la Bauhaus de Weimar i es va especialitzar en il·lustració infantil. Generalment, treballa de manera freelance desenvolupant gràfiques per a projectes de caire social i cultural i combina aquestes disciplines amb la docència d’art a secundària.
Actualment, viu a Barcelona on comparteix un estudi amb més professionals del sector i des de fa uns anys, té entre mans: Pin Tam Pon, un projecte que experimenta amb l’estampació i la imaginació. Va ser una de les primeres artistes residents de l’Espai d’Arts de Roca Umbert i ha exposat a diversos llocs de Barcelona i de la comarca.

El seu disseny ha resultat guanyador del concurs d’imatge de la Festa Major 2017, així explica el seu disseny anomenat La Cercavila de la Festa Major: “La proposta vol reflectir la varietat d’elements, personatges, bestiari, que caracteritza la Festa Major de Granollers. Recuperar i mostrar tota la riquesa dels personatges que fan viure la Festa. En el cartell apareixen il·lustrats elements de la colla dels Blancs com les Cuquetes, el Gegantó Tirant, les Dames de foc, la Guspira i un músic de Mushow; també apareixen cinc elements de la colla dels Blaus: La Gralla de foc, un dragonet, una bastonera, el porró personificat i l’ocell Komantxe. Aquests deu personatges a més, a més, del Colom van caminant o volant, estan en moviment i es dirigeixen cap a un lloc: van a la Festa! La Cercavila de la Festa Major és aquell passeig pels carrers de Granollers, on les colles llueixen i es preparen per als dies de ballaruca, gresca i competició”. La idea és mostrar aquests i altres personatges en les diferents aplicacions.

 

Deixa un comentari