Publicat el 03/03/2014

Pel que fa als premis del concurs, el primer, dotat amb 700€, se’l va endur la que portava per nom Minué Higiènic, formada per una vintena de persones vestides d’època a l’estil de Lluís XV, i que amb la seva disfressa, feta tota de material reciclat, feien una sàtira de la reialesa. El segon premi de comparses (600€) va ser per Els plumilles, un homenatge als escriptors que escrivien amb “plumilla” i tinta. Els seus integrants destacaven per portar el cap ple de llibres i grans plomes d’escriure. El tercer premi de comparses (500€) va anar a parar a La colla de l’hort, disfressats de dracs alats daurats amb molta brillantor. El quart premi (400€) va ser per a la comparsa El rancho de Luz del Alba, disfressats de cowboys pujats dalt d’un estruç. El cinquè premi (300€) va recaure en Lluitem contra la crisi, guerrers inspirats en el Senyor del anells, amb cuirassa, espases i un simpàtic ventall que movien al ritme de la música de Locomía. El premi Toni Linares (700€) per a la millor carrossa va recaure en la comparsa La llegenda del drac, que representava un drac de grans dimensions, molt acolorit, i amb tres caps. Durant el ball de disfresses també es va escollir la Reina del Carnaval, que enguany va ser per a l’Iris, de la comparsa Fantasia de colors.
Pel que fa a la votació popular via codis QR, es van comptabilitzar un total de 529 vots vàlids, el 59% dels quals van recaure a la comparsa Els Vilassaures, vestits de simpàtics dinosaures.
El premi d’aquesta categoria va ser un lot de productes amb la col·laboració de la carnisseria Can Roca de Vilassar de Mar.


Podeu veure el recull fotogràfic de l’acte a l´àlbum de Flickr de Vilassar de Mar:
http://www.flickr.com/photos/111307662@N04/sets/72157641799450824/

Deixa un comentari