Publicat el 12/05/2020

La directora d’Infermeria ha destacat la valentia que han demostrat i els ha felicitat per la bona feina que han dut a terme en un moment tan complicat

Aquest dimarts a la tarda, des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva s’ha volgut agrair a tots els estudiants de 4t curs d’Infermeria el suport que han donat als diferents centres sanitaris de l’organització per fer front a aquesta crisi provocada per la Covid-19. Han estat un total de nou estudiants que han vingut de diferents universitats, Tecnocampus, Universitat de Girona i Universitat de Barcelona.
Els estudiants de 4t han estat un reforç per a diferents equips d’infermeria dels diversos  centres i unitats de la Corporació. En aquest sentit, uns han estat a les plantes d’hospitalització de l’Hospital de Calella, d’altres al servei d’Urgències de Calella, al sociosanitari de la mateixa ciutat i al centre sociosanitari de Lloret de Mar.

La directora d’Infermeria de la Corporació, Joana Blázquez, els ha donat les gràcies a tots ells per la col·laboració i per la bona feina que han dut a terme des que van arribar a finals de març. Blázquez ha qualificat la seva tasca “d’excel·lent”. També ha destacat la valentia que han mostrat per voler ajudar en un moment de gran dificultat.

El petit acte ha tingut lloc a la sala d’actes de l’Hospital de Calella respectant en tot moment les mesures pertinents. Portar mascareta i respectar la distància de seguretat.

 

 

Deixa un comentari