Publicat el 03/04/2018

Enguany serà la 7a edició d’aquesta gira de Setmana Santa, i aterra al Teatre Monumental el diumenge 8 d’abril

L’Orquestra Simfònica del Vallès va iniciar un projecte l’any del seu 25è aniversari (2012), la gira de concerts de Setmana Santa, amb la participació de diferents cors de tot Catalunya que, des de l’entusiasme, participen de manera musical i organitzativa en un esdeveniment cultural artístic i enriquidor. El projecte té alhora un valor musical i social, cultural i territorial. Enguany serà la 7a edició d’aquesta gira de Setmana Santa.

El fet coral català és una de les expressions musicals i associatives més esteses en el nostre país, que compta amb grans institucions corals. El món coral representa un ampli ventall de la societat, que va des dels infants fins a la tercera edat, dels cors d’esbarjo a grups semiprofessionals. No només tenen un potencial important, sinó també un poder i experiència organitzativa molt important a la seva ciutat, que podem aprofitar. Amb tot, una producció cor-orquestra com la que proposem no està a l’abast de cada cor individualment, mentre que amb aquesta proposta ho fem possible a tots nivells.

Els cors escollits per a cada repertori preparen una obra important del repertori simfònic i coral que interpreten en gira per diferents ciutats. Es tracta d’una producció professional, sota la direcció de Xavier Puig, i acompanyats de l’Orquestra Simfònica del Vallès. Alhora la fan possible acollint un concert en la seva pròpia ciutat.

Passió segons sant Joan
Data:
Diumenge, 8 d’abril del 2018
Hora: 7 de la tarda
Lloc:  Teatre Monumental (C/. Riera, 169 – Mataró)
Motiu: XVI Cicle de Concerts Simfònics
Preu: 17 euros | 15 euros tarifa reduïda
Venda d’entrades:  https://www.entradesculturamataro.cat/

Deixa un comentari