Publicat el 28/10/2016

Coincidint amb la festivitat de Tots Sants, el Casal de Joves i la Biblioteca can Llaurador organitzen demà al vespre una trobada amb l’escriptor Francesc Miralles i una sortida guiada amb ell pels diversos punts de la ruta literària Retrum, basada en les dues novel·les d’aquest autor ambientades a Teià.

El punt de trobada és el dissabte 29, a les 19:30h davant de La Palma.
A continuació, els participants visitaran l’església parroquial i pujaran al campanar, i, acte seguit, iniciaran una gimcana que els conduirà fins al cementiri.

Per prendre-hi part cal tenir almenys 12 anys, portar sopar i llanterna, i inscriure’s prèviament al Casal de Joves o bé enviant un correu electrònic a casaldejoves@teia.cat

De capçalera
La ruta literària Retrum és una activitat que forma part del programa De capçalera de la xarxa de Biblioteques de la Generalitat i que compta amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes i la col·laboració de l’Institut Català de les Dones. L’objectiu del projecte és enfortir els vincles entre els escriptors catalans i les biblioteques del país mitjançant diverses accions de col·laboració entre aquests equipaments públics i els autors.

Deixa un comentari