Publicat el 21/11/2016

La websèrie Genesis 88 produïda el 2015 pel Grup de Cinema Fata Morgana de Mataró, ha quedat finalista en el festival de websèries del Sud de Florida, SOFLO WEB FEST 2016 en la categoria drama juntament amb vuit websèries més d’arreu del món. El lliurament de premis serà el proper 3 de desembre al Little Haiti Cultural Center de Miami. Una delegació de Génesis 88 acudirà al festival. 
Des de la seva estrena el 16 de maig de 2015 aquesta websèrie mataronina, produïda sense pressupost però amb forces dosis d’il·lusió, ha recollit un èxit darrere altre. 

El 4 d’octubre de 2015 va guanyar el premi “Millor Websèrie Llatina categoria Drama” al LATINO WEB FEST, a Miami, l’any que va ser distingida amb el TOP 100 de les millors websèries del 2015. 

El passat 24 d’abril de 2016 va guanyar el guardó “Millor Fotografia categoria Drama” en el LAWEBFEST, Festival Internacional de Websèries de Los Angeles, a Hollywood, Los Angeles, i el passat mes de juny el grup va començar a rodar la segona temporada de la sèrie, vist els èxits de la primera. 

Aviat el grup sabrà si és reconegut amb un nou premi per a la seva sèrie tot i que, ser seleccionada en aquest festival, ja el considera un èxit i un reconeixement.

Sinopsis
El 1988, l´empresa Eu-Gen (European Genetic System) associada amb un consorci espacial internacional realitza un experiment secret. Més de vint anys després, a la República de las Maracas, apareix un estrany personatge a qui ningú coneix, que és capturat per la policia després d´una sèrie de robatoris i assalts. És llavors quan sorgeix el misteriós interès d´una de les dones més riques i poderoses del país per aquest individu, i quan tot un seguit de personatges d´allò més variat inicien una curiosa persecució per apoderar-se d´aquest inquietant subjecte.

Foto: imatge capitol 12

Deixa un comentari