Publicat el 17/10/2022

La websèrie Génesis 88, produïda pel Grup de Cinema Fata Morgana de Mataró, ha guanyat el seu setzè premi, al Festival de Sant Andreu de la Barca ‘Premios Oriana 2022’, el passat dissabte 15 d’octubre

 

 

En total aquesta sèrie disposa ara de setze premis en dues temporades, rodades pràcticament en la seva totalitat al Maresme, sense pressupost però amb molta dedicació i il·lusió per part de l’equip.
La websèrie compta també amb un total de cinquanta nominacions en dues temporades, i el 2019 va arribar a ocupar el 19è lloc de websèries del món segons el Web Series World Cup.
Les dues temporades de la sèrie es poden veure per You Tube, i l’equip ja està rodant la tercera temporada que serà l’última de la websèrie.

Sinopsis
Després del desgraciat accident que causa la mort d’Ulisses Destrosa i que converteix Eugen Doriel en un perseguit per la justícia, Juan Cigarra és assassinat per un sicari a les ordres d’Eminència, que no ha desistit en el seu afany per acabar amb Eugen i tots aquells que el protegeixen.
Per la seva banda, Confederación Mendizábal y Jerónimo Graco segellen un pacte: necessiten a Eugen viu per aconseguir materialitzar el lucratiu negoci pel qual va ser creat. Ara les espases estan en alt i els diferents bàndols que s’han creat a Las Maracas al voltant de la misteriosa figura d’Eugen no s’aturaran fins a aconseguir els seus objectius.
La guerra està servida…

Redacció
Imatge i font: Grup de Cinema Fata Morgana 

 

 

 

rgana

Deixa un comentari