Publicat el 18/12/2015

Génesis 88 va ser premiada com a millor webserie drama en el Festival Internacional Latino Web Fest 2015 celebrat en Miami (EEUU) y emmarcat en el ja consolidat Miami Web Fest. 

Per part de Génesis 88 van acudir al festival, que es va celebrar del 29/09 al 04/10,  Franc Sellers, director y escrip¬tor de la webserie, y Jordi París, actor y productor, els quals varen ser els responsables de recollir el guardó: “No esperàvem poder rebre un premi i un reconeixement d’aquest  calibre i es per aquest motiu que volem dedicar-lo a tot l’equip humà que ha fet que Genesis 88 passarà de ser un somni a ser una realitat”, deia Franc Sellers després de rebre el premi.

En aquestes darreres setmanes la webserie mataronina, feta sense pressupost i a base de molta il·lu¬sió, ha anat recol·lectant un èxit darrere l’altre.. Genesis 88 ha aconseguit destacar en diferents festi¬vals de webserie tant nacionals como internacionals quedant finalista como millor webserie en la categoria AMETSA, millor tràiler y sèrie amb millor futur en el Bilbao Web Fest, finalista en el Girona Film Festival y com millors efectes especials en el Miami Web Fest. 

Aquestes valoracions expertes tan positives han empentat a la direcció a començar a treballar en una segona temporada la qual es preveu començar a gravar el primer semestre de 2016 amb una ampliació de l’equip de producció y direcció, especialment. 

SINOPSIS:

En 1988, ‘l’Empresa Eu-Gen (European Genetic System) associada amb un consorci espacial internacional realitza un experimento secreto.

Més de vint anys després, a la República de las Maracas, apareix un estrany personatge al que ningú coneix, que es capturat por la policia després d’un seguit de robatoris y assalts. Es aleshores quan sorgeix el misteriós interès de una de las dones més riques y poderoses del país por aquest individu, i també quant tot una sèrie de personatges de lo més heterogeni inicien una curiosa perse¬cució para apoderar-se d’aquest inquietant personatge.

Deixa un comentari