Publicat el 12/05/2019

La websèrie Genesis 88, produïda pel Grup de Cinema Fata Morgana de Mataró, ha tornat a guanyar un premi als Estats Units, aquest cop amb la segona temporada: “The best webseries Internacional”

Després de l’èxit de la primera temporada, guardonada als festivals Miami Web Fest el 2015, SOFLO (festival del sud de Florida) i Los Ángeles Web Fest el 2016, que ha portat a aquesta producció al lloc 24è de millors websèries del món segons el Web Series World Cup 2019.

Ara el grup està esperant els resultats del Festival d’Apulia Web Fest (Itàlia) on la sèrie també està nominada.

SINOPSIS: Després del desgraciat accident que causa la mort d’Ulisses Destrosa i que converteix Eugen Doriel en un perseguit per la justícia, Juan Cigarra és assassinat per un sicari a les ordres d’Eminència, que no ha desistit en el seu afany per acabar amb Eugen i tots aquells que el protegeixen. Per la seva banda, Confederación Mendizábal y Jerónimo Graco segellen un pacte: necessiten a Eugen viu per aconseguir materialitzar el lucratiu negoci pel qual va ser creat. Ara les espases estan en alt i els diferents bàndols que s’han creat a Las Maracas al voltant de la misteriosa figura d’Eugen no s’aturaran fins a aconseguir els seus objectius.Ç
La guerra està servida…

 

Deixa un comentari