Publicat el 21/05/2019

La websèrie Genesis 88, produïda pel Grup de Cinema Fata Morgana de Mataró, ha tornat a guanyar un premi, aquest cop a Itàlia

Aquest premi arriba després de l’èxit de la primera temporada, guardonada a tres festivals als Estats Units, i d’un premi a Miami amb la segona temporada, només fa dues setmanes, que va portar a aquesta producció al lloc 24è del rànquing de websèries del món segons el Web Series World Cup 2019, posició que podria variar amb la puntuació obtinguda al guanyar aquest festival a Itàlia.
D’altra banda, el grup està pendent del resultat del festival Sicily Web Fest que se celebrarà a principis d’agost a Sicília i on la premiada sèrie també ha estat seleccionada.

Sinopsis
Després del desgraciat accident que causa la mort d’Ulisses Destrosa i que converteix Eugen Doriel en un perseguit per la justícia, Juan Cigarra és assassinat per un sicari a les ordres d’Eminència, que no ha desistit en el seu afany per acabar amb Eugen i tots aquells que el protegeixen. Per la seva banda, Confederación Mendizábal y Jerónimo Graco segellen un pacte: necessiten a Eugen viu per aconseguir materialitzar el lucratiu negoci pel qual va ser creat. Ara les espases estan en alt i els diferents bàndols que s’han creat a Las Maracas al voltant de la misteriosa figura d’Eugen no s’aturaran fins a aconseguir els seus objectius.
La guerra està servida…

Deixa un comentari