Publicat el 06/03/2014

Màgic Grup Maresme conjuntament amb l’Ajuntament i la col·laboració de Vilassar Comerç organitzen aquest festival solidari que compta amb les actuacions de sis magues de referència dins del sector: la maga Gweaëlle (Paris, campiona de França), Amelie (Madrid, campiona d´Espanya), Alícia (Barcelona), Maria Altés (Vilassar de Dalt), la maga Clara (Girona) i May Closa (Barcelona). Començarà a les 20.30 h, i es farà a l’Ateneu Vilassanès. Les entrades, al preu de 5 euros, es poden comprar de forma anticipada a la papereria l’Illa de paper i a la llibreria Índex. També hi ha possibilitat de col·laborar en la fila 0 amb aportacions a partir de 2 euros. El festival té caràcter solidari i la recaptació que s’obtingui de l’espectacle anirà a favor de la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer


Altres activitats:
Durant tota aquesta setmana, la Biblioteca Municipal Ernest Lluch organitza una exposició de llibres escrits per dones o bé on les dones hi tenen un paper important. I des de l’Ajuntament també s’organitza un taller de coeducació adreçat a l’alumnat de 6è de les escoles Pérez Sala i La Presentació.

Programa d’actes:
Durant tota la setmana:
Exposició de llibres escrits per dones o bé on les dones hi tenen un paper important. Biblioteca Municipal E. Lluch. (Ajuntament de Vilassar de Mar)
Taller de coeducació adreçat a l’alumnat de 6è de les escoles Pérez Sala i La Presentació. (Ajuntament de Vilassar de Mar)


7 març
21.30 h Sopar de Viladona en commemoració del Dia de la Dona Treballadora, amb música en directe amb el grup Orgue de Gats. Escola del Mar. (Viladona)


8 març
18 h Inauguració de l’exposició de fotografies: Què en pensen els homes de les dones?, del grup “Una mirada particular”, de Viladona. Espai Cultural Can Bisa. (Viladona)


20.30 h  La dona al món de la màgia. Preu: 5 euros. La recaptació es dedicarà íntegrament a la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer. Ateneu Vilassanès. (Màgic Grup Maresme i Ajuntament de Vilassar de Mar)


12 març
18.30 h Grup de cinema, amb la pel·lícula –Pan y rosas-, de Keen Loach. Biblioteca Municipal E. Lluch. (Viladona)


13 març
19 h Conferència sobre la nova Llei d’avortament, a càrrec de la Dra. Argelia Queralt Jiménez, professora de Dret Constitucional de la Universitat de Barcelona, experta en temes d’igualtat. Biblioteca Municipal E. Lluch. (Viladona)

Deixa un comentari