Gala de Lliurament de Premis del Festival de Vídeos i Fotos Realitzats per Dones | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 24/11/2011

L’Auditori Teresa Pàmies acollirà, el proper dijous, 1 de desembre, a partir de les 19 hores, la gala de lliurament de premis del festival de vídeos i fotos realitzats per donesFemitic.
Durant l’acte, es desvetllaran els noms de les guanyadores, entre les 40 finalistes, en cadascuna de les quatre categories de l’edició d’enguany del concurs: fotografia de temàtica TIC (1.000€), fotografia de temàtica laboral (1.000€), vídeo de temàtica TIC (3.000€), i vídeo de temàtica laboral (3.000€).
També es lliuraran les dues tabletes digitals Samsung Galaxy que Femitic va sortejar entre les participants del festival durant els mesos de juny i juliol, i que van recaure en Marta Palacios i Beatriz Fernández.
La presentació de la gala anirà a càrrec de la presidenta de Dones en Xarxa i membre del jurat de Femitic, Lourdes Muñoz, que donarà la benvinguda a concursants, assistents i personalitats, i explicarà breument els objectius principals del festival.
Per fer el lliurament dels premis, Femitic comptarà amb la presència de Mireia Solsona, diputada adjunta d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Montserrat Gatell, actual presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), i Núria Parlon, alcaldessa de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.
També participaran en l’acte tres dels membres del jurat d’enguany, que provenen de diferents àmbits de la política, la comunicació, la cultura, l’art contemporani i les TICs: Marta Amat, Karol Bergeret, Roger Casas, Carme Freixa, Antoni Gutiérrez-Rubí, Laia Pajuelo, Joan Planas i Saray Pavón.
Després de la gala, es servirà un petit refrigeri, cortesia de l’organització de Femitic, durant el qual tindrem l’oportunitat de saludar a les guanyadores del festival i a tots i totes les assistents.


DADES DE L´ACTE
Data:
dijous, 1 de desembre de 2011
Hora: 19 hores
Lloc: Auditori Teresa Pàmies, Centre Cívic Urgell (c/Comte d’Urgell, núm. 145,
08036, Barcelona)
www.femitic.cat

Deixa un comentari