Publicat el 07/06/2019

L’associació neix com a conseqüència del treball conjunt que s’ha realitzat entre sector privat i públic a nivell de promoció de destinació turística de golf

Club de Golf Vallromanes, Reial Club de Golf del Prat, Club de Golf Llavaneres, Golf Montanya i Club de Golf Barcelona oficialitzen la seva aliança i compromís per a la promoció de la pràctica de l’esport de golf i la destinació de golf Barcelona.

La seu de la Federació Catalana de Golf ha estat el lloc escollit per a la signatura de l’acta fundacional de la “Associació de Clubs i Camps de golf de la província de Barcelona”. La iniciativa conjunta de cinc clubs de golf barcelonins ha estat recolzada per l’àrea de promoció turística de la Diputació de Barcelona que ha acompanyat els clubs de golf en aquest acte de caràcter privat.

L’associació neix com a conseqüència del treball conjunt que s’ha realitzat en els últims anys entre sector privat i públic a nivell de promoció de destinació turística de golf. Anna Sánchez, directora de màrqueting estratègic de la destinació de Barcelona, ​​ha assenyalat durant l’acte, el moment clau en què es troba la destinació Barcelona, ​​ja que per primera vegada ciutat i província comparteixen pla estratègic de màrqueting turístic conjunt.

Ja s’està treballant des de la “Associació de Clubs i Camps de golf de la província de Barcelona” en el pla de màrqueting 2020 en coordinació amb la Unitat de Productes Turístics Diputació de Barcelona. En les properes setmanes es presentarà el projecte de l’associació al sector del golf i turístic de la província amb la intenció d’involucrar en un futur pròxim a la resta del sector.

 

Deixa un comentari