Publicat el 12/11/2020

L’Entitat presenta el seu calendari solidari 2021, que té com a lema “MIRADES”, una col·lecció de fotografies que posen de relleu la importància que pren comunicar-se, emocionar-se i transformar el món amb elles davant el context de pandèmia actual

Diuen que les mirades són la finestra de la nostra ànima. Observant-les amb deteniment sabem si la persona que tenim davant està contenta, trista, emocionada, preocupada… A través d’elles transmetem complicitat, estima, desacord, enuig… Ara més que mai, prenen un protagonisme molt especial! Perquè, no només ens comuniquem amb elles, sinó que amb les nostres mirades aprenem, ensenyem i podem transformar el món.
Mirades inclusives i resilients amb un missatge d’esperança i d’il·lusió. Amb el lema “Mirades”, l’Entitat proposa omplir els mesos de l’any 2021 de mirades resilients, positives, reflexives, inclusives i sinceres davant un present i futur incert i canviant. Un missatge d’esperança i d’il·lusió que condensa amb una col·lecció de 13 fotografies en blanc i negre de mirades de persones ateses a l’Entitat.

“Al nostre costat més que mai”.
Com cada any, el calendari té un preu de 5€ i els beneficis obtinguts amb la seva venda es destinaran a finançar nous projectes que ajudin a continuar impulsant el benestar i l’acompanyament qualitatiu de les persones amb discapacitat intel·lectual del Maresme i les seves famílies en el context de pandèmia actual. “Són moments difícils per a tothom, però potser especialment per a les entitats socials que treballem per millorar la qualitat de vida de persones vulnerables i en risc d’exclusió social. Per això, aquest Nadal necessitem el suport de la ciutadania més que mai!”, assenyalen des de la Fundació el Maresme.
Aquest és el 8è calendari solidari que edita la Fundació el Maresme, que ha estat possible gràcies a la col·laboració i el suport de nombroses empreses, negocis i entitats locals: Clínica Dental Spa, Cor de Maria, L’Hort d’en Dídac, STR Missatgers, Excavacions Iluro, El món de la piscina, DATUM Informàtica, Casabella, Joan Ramon – Venda i Servei Tècnic de Maquinària Agrícola Forestal i de Jardí, Auser, Gestoria Roy, ambisist, avet set, optieconòmics, El Sindicat, Hotel Atenea Port Mataró, Finques Ferreres, CN El Balís, Aliança Mataró, Fermalli Maresme, Aigües Mataró, Urbenia Serveis Immobiliaris, Rivas&Coll i Eserma.

Per Nadal, Mel amb Valor Social. En el marc de la campanya de Nadal, la Fundació el Maresme també fa una crida a empreses i particulars perquè, aquestes festes, apostin pels regals saludables, de proximitat i amb valor social, com els lots i productes de mel de Can Parcala.
Des del centre apícola de l’Entitat, ofereixen un catàleg de 7 lots nadalencs que destaquen per ser productes 100% salut (la mel no conté cap additiu), de proximitat (mel procedent de la Flora del Maresme) i amb valor social (elaborada per abellaires de la Fundació el Maresme que estimen i mimen les abelles).

Punts de venda: https://www.fundaciomaresme.cat/botiga-online/; Muralla dels Genovesos, 12 i Carrer Galícia 191 de Mataró, i botigues del Negoci Empresa Mataró (NeM) i del centre de Mataró.
Fundació el Maresme

Deixa un comentari