Publicat el 09/10/2019

La websèrie Genesis 88, produïda pel Grup de Cinema Fata Morgana de Mataró, ha tornat a guanyar un premi

Aquest cop l’ha guanyat a Catalunya, i ha estat a la VII edició del Festival de Sant Andreu de la Barca, Premis Oriana 2019, a “Millor director de webserie”.
Aquest premi és el sisè en dues temporades d’aquesta webserie, rodada pràcticament en la seva totalitat al Maresme, i arriba després de l’èxit de la primera temporada, guardonada a tres festivals als Estats Units, i de la segona amb un premi a Miami i un altre a Itàlia, que va portar a aquesta producció al lloc 24è del rànquing de websèries del món segons el Web Series World Cup 2019. Aquest premi però, és el més personal del grup, perquè ressalta la feina del director d’aquest projecte, el mataroní Franc Sellers, que ha vist recompensada la seva feina de director durant trenta anys.
Premi: Franc Sellers “Millor director de webserie”, Genesis 88 al Festival de Sant Andreu de la Barca – Premis Oriana
Sinopsis  Genesis 88: Després del desgraciat accident que causa la mort d’Ulisses Destrosa i que converteix Eugen Doriel en un perseguit per la justícia, Juan Cigarra és assassinat per un sicari a les ordres d’Eminència, que no ha desistit en el seu afany per acabar amb Eugen i tots aquells que el protegeixen.
Per la seva banda, Confederación Mendizábal y Jerónimo Graco segellen un pacte: necessiten a Eugen viu per aconseguir materialitzar el lucratiu negoci pel qual va ser creat. Ara les espases estan en alt i els diferents bàndols que s’han creat a Las Maracas al voltant de la misteriosa figura d’Eugen no s’aturaran fins a aconseguir els seus objectius. La guerra està servida…

 

 

 

 

 

Deixa un comentari