Publicat el 27/10/2020

Durant la Gala Extraordinària es lliuraran els premis del Trofeu Carpinell, que habitualment es donen durant la Fira de Calella i l’Alt Maresme, i de la Lliga Social de Foto-Film Calella

El proper diumenge 8 de novembre, a les 18 hores, la Sala Mozart de Calella acollirà una Gala Extraordinària organitzada per Foto-Film Calella, amb la qual es volen celebrar i retre homenatge a totes les activitats de l’entitat que s’han hagut de cancel·lar o posposar al llarg de l’any, degut a la pandèmia.

La primera de les activitats que es va haver de cancel·lar va ser el 15è FESTIMATGE, Festival de la Imatge de Calella que, amb tota la programació tancada, es va haver d’ajornar, quedant cancel·lada finalment al setembre.
Llavors, es va decidir celebrar un acte simbòlic en el qual mostrar els treballs guanyadors dels premis d’Honor dels Trofeus Torretes de Fotografia i Cinema, que enguany han estat per la fotògrafa Lourdes Gómez Fernández, d’Almeria, i per al director estatunidenc Guy Nattiv i el seu curt “Skin”, respectivament. Lourdes Gómez té, a més, l’honor de ser la primera dona en guanyar el Premi Torretes de Fotografia en els seus 44 anys d’història.
Durant la Gala Extraordinària del proper 8 de novembre es podran veure també la resta de fotografies guardonades, així com altres curtmetratges premiats.

A banda d’altres activitats internes de Foto-Film Calella que es van haver d’anul·lar, com el tradicional Sopar de la Llum, l’entitat no va poder lliurar els premis del 29è Trofeu Rafel Carpinell de fotografia, tema Calella, que cada any protagonitza bona part dels actes que Foto-Film celebra durant la Fira de Calella i l’Alt Maresme, com una de les seves exposicions i el propi acte de lliurament dels premis, ja que enguany la Fira també es va haver d’anul·lar. Així, doncs, aquesta Gala Extraordinària inclourà l’acte de lliurament de Premis del Trofeu Carpinell, que enguany ha atorgat el primer lloc a Pere Mas, seguit de Mònica Ordóñez i Xavier Xaubet, segon i tercer classificats, respectivament.

També, la 47a Lliga Social de Fotografia 2019-2020 celebrada per l’entitat, que premia el treball dels socis al llarg de tot l’any, ha vist enguany alterada la seva programació i serà durant la gala que es lliuraran els premis d’enguany als tretze guardonats.

La Gala Extraordinària tindrà lloc diumenge dia 8 de novembre a les 18 hores, a la Sala Mozart de Calella . L’accés és gratuït, fins a omplir l’aforament.

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari