Formant els futurs emprenedors. Tallers adreçats a alumnes de l’Institut de Llavaneres | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 16/11/2011

S´han impartit dos tallers formatius adreçats a alumnes de primer de Batxillerat de l´Institut de Llavaneres i hi ha un tercer taller previst, per a alumnes de segon.
Bon balanç dels tallers d´emprenedoria. Divendres 11 de novembre es van impartir els dos primers, sobre Fonts d´informació i xarxes socials.
 La proposta es completarà el dia 19 de desembre amb un tercer taller, en aquest cas dedicat als Passos a seguir per crear la teva empresa.
Als tallers dedicats a Fonts d´informació i xarxes socials, hi van assistir 36 alumnes de primer de batxillerat. El taller sobre Passos a seguir per crear la teva empresa, adreçat a alumnes de segon de Batxillerat, es farà el proper 19 de desembre. A aquesta sessió, és previst que hi assisteixin 23 alumnes. En tots dos casos, els assistents són alumnes que cursen el crèdit d´Economia.
La valoració dels cursos, tant del professorat com de l’alumnat de l’institut, està sent molt positiva. Per la seva banda, el docent ha destacat la implicació per part de l’alumnat i l’atenció rebuda per l´institut i per la Regidoria. Aquest projecte l´ha coordinat la Regidoria de Promoció Econòmica, a través del Centre d´Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme i està finançat per la Diputació de Barcelona.

Deixa un comentari