Publicat el 19/05/2020

La formació serà en format on-line i a càrrec de la Mònica Urrútia Azcon, alellenca, experta en comunicació en xarxes socials i fotografia

La Regidoria de Promoció Econòmica d’Alella ha programat un curs en línia gratuït per conèixer com treure profit a Instagram i poder aconseguir els resultats que hom espera quan utilitza aquesta xarxa social. Un recurs imprescindible per promocionar l’activitat comercial en temps d’estat d’alarma.
Si estàs començant a fer servir Instagram o vols seguir traient-ne partit, és l’oportunitat d’or per conèixer les claus d’aquesta eina i totes les possibilitats que té per promocionar-te. El curs, adreçat a comerços, negocis, serveis i treballadors/es autònoms d’Alella, ensenyarà com planificar una bona estratègia comunicativa a Instagram.
Serà a través d’una formació de 90 minuts el dilluns 25 de maig de 15 a 16.30h. La formació serà en format on-line i anirà a càrrec de l’alellenca Mònica Urrútia Azcon, experta en comunicació en xarxes socials i fotografia.

Les inscripcions estan obertes fins diumenge 24 de maig. Per tal d’inscriure’t, has d’emplenar el formulari: https://alella.cat/12909 i rebràs les indicacions tècniques que necessitaràs per fer el curs.
Ja avancem que els requisits són tenir connexió a Internet i accés des d’un telèfon mòbil, tauleta o ordinador.

 

 

 

Deixa un comentari