Publicat el 15/06/2021

Enguany no es podrà celebrar la tradicional revetlla de Sant Joan, però es mantindran algunes activitats com l’arribada de la Flama del Canigó i l’encesa de la foguera

 Les restriccions sanitàries per prevenir la propagació de la COVID-19 no ens permeten poder celebrar la revetlla com hem estat fent els darrers anys, però no per això deixarem de desfer-nos de les penes que ens preocupen cremant les a foguera i així atraure coses positives.
Al voltant de l’acte de l’encesa de la Foguera, també tindrà lloc larribada de la Flama del Canigó, flama que encén la foguera i que traslladen des del mateix Cim del Canigó membres del Grup de Muntanya d’Argentona.
A partir del dissabte 19 de juny, tots aquells veïns i veïens que tinguin mobles o trastos vells, poden portar-los a Can Doro, on estarà habilitat un espai per a la recollida.
També, a partir del dilluns 14 de juny i fins al 4 de juliol, a la Biblioteca Municipal Joan Fontcoberta, podrem gaudir de l’exposició “Falles i Fogueres”, una exposició gràfica del Museu Etnològic i de Cultures del Món de Barcelona.

Programació:
Dimecres 23 de juny – Can Doro (Carrer Gran, 48)
A les 19 hores. Rebuda de la flama del Canigó, a càrrec del grup de muntanya.
De 22:30 a 1 hores. Foguera de Sant Joan. Fem foc nou!

A la biblioteca municipal Joan Fontcuberta i Gel: Exposició
Fins al 4 de juliol, Exposició: Falles i fogueres. Focs festius als països Catalans, a la biblioteca municipal Joan Fontcuberta i Gel, en horaris d’obertura de la biblioteca.

Consells i recomanacions per a una revetlla segura: https://argentona.cat/ARXIUS/Agenda/2021/revetllasegura.pdf

Deixa un comentari