Flors i plantes catalanes es promocionen al sud de França | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 14/02/2013

Sota el nom de XPOMERCAT PERPIGNAN el MERCAT DE FLOR I PLANTA ORNAMENTAL DE CATALUNYA oferirà el proper 17 de febrer des de les 9.30 fins les 17 hores una exposició de flor i planta a Perpinyà, amb l’objectiu d’atraure nous clients, fidelitzar els actuals que provenen d’aquesta regió i establir noves relacions comercials.
XPOMERCAT PERPIGNAN s’estructurarà com un showroom professional, d’entrada lliure prèvia reserva, on els assistents podran conèixer i interessar-se per la gran varietat de flor i planta produïda a Catalunya i comercialitzada des del MERCAT. Planta de temporada, vivaç, rosers, planta aromàtica, culinària i medicinal, arbres i arbustos, coníferes, planta enfiladissa, planta d’interior, cactus i planta crassa, i fruiters, així com flor tallada, verds ornamentals i accessoris de floristeria seran els protagonistes d’aquesta mostra.
A més, a XPOMERCAT PERPIGNAN
s’hi realitzarà una demostració d’art floral a càrrec de Carles Jubany Fontanillas, un jove artista florista de Sant Celoni, campió de la Copa de Catalunya 2005 d’art floral i reconegut com un dels deu millors floristes de l’Estat. 
El showroom compta amb el suport de la Casa a Perpinyà de la Generalitat de Catalunya, i pretén ser un pas important en la internacionalització del MERCAT, que amb aquesta acció, i
l’XPOMERCAT que realitzarà a la seva pròpia seu el proper 10 de març dirigit al públic nacional, busca consolidar-se com a buc insígnia del clúster de floricultura i horticultura ornamental ubicat al Maresme.
XPOMERCAT PERPIGNAN 2013
SHOWROOM – 17 de Febrer de 2013, de 9.30 a 17h
Hotel Villa Duflot**** – PERPIGNAN
Més informació:
www.mercatflor.cat

Deixa un comentari