Publicat el 22/08/2017

El fiscal els imputa pels atemptats delictes d’integració a organització terrorista, assassinat terrorista, estralls i tinença d’explosius.

La Fiscalia de l’Audiència Nacional ha demanat al jutge de l’Audiència Nacional que decreti presó incondicional per als quatre detinguts a Ripoll i Tortosa en relació als atemptats de La Rambla i Cambrils on van morir 15 persones.

El Fiscal els imputa indiciàriament a tots delictes d’integració a organització terrorista, assassinat terrorista, estralls i tinença d’explosius. El jutge ha donat per conclosos els interrogatoris a tres quarts de sis de la tarda i es preveu que en les pròximes hores faci pública una decisió que justificarà –segons fonts judicials– a través d’una interlocutòria.

Els detinguts són Mohamed Houli Chemal, de 21 anys i arrestat a l’hospital de Tortosa després de ser hospitalitzat per l’explosió d’Alcanar; Driss Oukabir, de 28 anys, que va ser el primer detingut i germà gran de Moussa Oukabir, abatut a Cambrils; Mohammed Aallaa, de 27 anys, detingut a Ripoll i germà de l’abatut a Cambrils Said Aalla; i Salh El Karib, de 24 anys, encarregat d’un locutori i detingut a Ripoll. Tots ells dormiran ja aquesta nit a la presó de Soto del Real.

ACN. Madrid

Deixa un comentari