FiranticMaresme. Fira d´Antiguitats i Brocanters a Mataró | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 06/07/2012

El proper dissabte 21 juliol es celebrarà a Mataró la primera edició de
Firantic.Maresme, Fira d´Antiguitats i Brocanters, que s´ubicarà al Passeig del Rengle -al costat d´Auto D´Ara.
Firantic.Maresme ofereix als ciutadans de Mataró i comarca el gaudi d’una fira a l’aire lliure, en una magnífica rambla arbrada per passejar-hi i adquirir objectes antics (anys 1900 a 2000), amb un ampli aparcament per a firaires i visitants, i un bon servei de bar.
Firantic.Maresme se celebrarà cada segon dissabte de mes i durant els mesos
d’estiu romandrà oberta matí i tarda i a l’hivern durant el matí.
L´esdeveniment és gratuït per als visitants i són als firaires qui cobreixen les despeses de l´organització, que es fa amb el suport de l’Ajuntament de Mataró.
Firantic.Maresme és l´empresa organitzadora de la descàrrega i el desembalatge més gran d´objectes antics que actualment es realitza a la zona. Una empresa amb solidesa, prestigi i fiabilitat, avalada pels més de cent firaires especialistes que li ofereixen el seu gènere mes a mes.
Firantic.Maresme facilita als afeccionats el seu primer contacte amb el mercat de l´art, els objectes antics i el col·leccionisme. En el mercat s’hi ofereix un creixent ventall d´objectes i obres artístiques i amb història, sempre revisats per venedors experts.
Firantic.Maresme compta amb un equip jove, dinàmic, emprenedor i preparat per a gestionar amb èxit l´organització d´aquest esdeveniment. Un equip disposat a oferir, no només un mitjà per comprar art, sinó un assessorament personalitzat que respongui a les necessitats i exigències de tothom, amb el desig que els clients siguin capaços d’identificar i seleccionar els productes
entre l’àmplia oferta, i tot a preus no excloents i a l’abast de totes les butxaques i exigències.
 referència a la comarca del Maresme. En ella hi sou, tots, benvinguts

Deixa un comentari