Firantic Maresme, Fira de Antiguitats, Brocanters i col·leccionisme del Maresme | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 02/11/2012

Firantic Maresme celebra la 3 ª edició d´aqueta Fira que tants elogis està rebent per part del públic assistent el diumenge 11 de Novembre amb horari de les 10h fins les 15h, a l´entrada de Mataró venint de Vilassar de Mar al Passeig del Rengle carretera N-II Km.644


Organitzen la descarregada mes gran d´objectes antics que es realitza a Mataró, amb una solidesa, prestigi i fiabilitat avalada per un munt de firaires especialitzats que ofereixen el seu genero mes a mes.


Es el seu desig facilitar a moltes persones el seu primer contacte amb el mercat de l´art, els objectes antics, el col·leccionisme etc, ja que passejant còmoda i tranquil·lament per el Passeig del Rengle els visitants tenen accés a aquest mercat que ofereix un creixent ventall d´objectes i obres d´art, sempre revisats pels experts venedors doncs abans de res el que els interessa és que els usuaris se sentin capaços d´identificar-se i sentir-se atrets per la oferta existent. Per això intenten que el preu no sigui un factor excloent, oferint objectes el valor dels quals pugui ser accessible per a qualsevol butxaca. Obres i objectes que en ocasions seran de gran importància i reconeixement a nivell artístic i històric. Buscant es poden trobar tresors de l´ahir.


Firantic Maresme compta amb un equip jove, dinàmic, emprenedor i preparat per gestionar amb èxit l´organització d´aquest esdeveniment que creix mes a mes, augmentant el nombre de peces i la qualitat de les mateixes, oferint nous serveis i ampliant la comunitat d´usuaris.


Estaran encantats de poder oferir-li, no només un mitjà per comprar art, sinó un assessorament personalitzat que respongui a les seves necessitats i exigències.


L´experiència, el coneixement i l´entusiasme dels expositors li garanteixen una bona gestió per aconseguir la màxima satisfacció en les operacions que realitzi.


Des d´aquestes línies els volen donar la benvinguda als seus esdeveniments, i ells ens asseguren que estaran sempre oberts a qualsevol suggeriment que els faci millorar el seu treball. El seu contacte es el www.firanticmaresme.es


L’ampli aparcament de vehicles, el bon servei de bar i la bona organització de l’esdeveniment augura molt bons presagis a Firantic Maresme, com a espai facilitador dels primers contactes amb el món de l’art, els objectes antics i el col·leccionisme i ens indiquen que i sereu tots benvinguts.

Deixa un comentari