Publicat el 26/11/2018

És una fira independent on es podrà gaudir de l’art i l’artesania envoltat de flors i plantes. Neix un nou concepte de garden

Per segon any, es recuperen els orígens per transformar-los en art. Can Clareto, la finca on durant diversos anys hi va haver el Garden Tiana, torna a acollir l’Art Garden Market. Un espai per a tota la família, amb tallers i activitats. Amb tot allò que fa falta per a guarnir la casa aquestes festes, amb regals fets a mà i 100% artesans.

Perquè pugueu omplir d’art casa vostra aquest Nadal.

Més de 20 expositors, paradistes i artesans formen la fira d’aquesta any que triplica l’oferta respecte la primera edició. Una fira amb moneda pròpia. Els Klaretus. Un Klaretu equival a un euro. Es poden adquirir i canviar a la mateixa fira.

El verd de Nadal
Molsa, arbres de nadal, eucaliptus, i la ponsètia tenen el seu espai a la fira Art Garden Market. Cultius Tiana i Verd és bo posen la parada de tot el verd de Nadal.

Els artesans
La fira compta amb 10 paradistes artesans.
Joieria, art floral, fusteria, perfums, objectes de regal, llibres, roba vintage i ceràmica: Fusteria del Baix Montseny, La Tiana que m’agrada, Madeamà, Mamaplata, MartandMarta, Miregucas, Emepe, Canilo, Ainea, Ona Dalmau i Coco-Books.

L’ art
L’Art Garden Market compta amb un espai per a l’art. S’hi pot trobar obra gràfica, pintura i escultura dels artistes Mario Tarragó, Pauet Riba, Bianca Batlle, Ricard Aymar…

Tallers
Durant tot el cap de setmana es faran diversos tallers de manualitats. Són activitats per fer en família: Raku, fang, coixins, bosses, espelmes i un taller per fer el tió.
Els tallers tenen horaris i places limitades que es poden reservar al Verd és bo els dies abans de la fira. Els horaris de cada un dels tallers es van anunciant a xarxes.

Menjar i beure
A l’Art Garden Market es podrà esmorzar, dinar, berenar i sopar. Prendre alguna cosa calenta o fresca.
Hi han  dos espais habilitats. El bar i la zona on seure, xerrar i menjar.
El bar, a la carpa exterior, amb les cerveses artesanes Kusfollin i BrewByCode i els platillos i entrepans de ca l’Annita i les flames del Taller de can Boter. Melmelària hi posa la dolçor i els tes i cafès.
A més, hi haurà parades de torrons artesans i dolços de Nadal del Forn Pau Solà i el Marc amb les coquetes (dolç típic d’Arenys). Formatges Can Xicoi i el vi del celler Tal com raja.

ART GARDEN MARKET
Dissabte i diumenge, 1 i 2 de desembre.
De 11 h. a 20 h.
Ubicació
Garden Tiana, Riera d’en Font, 55.
Aparcament
Aparca a la zona gratuïta de darrera l’Església de Tiana i vine a peu fins el Garden Tiana. Són 3 minuts passejant.
Com arribar
També es pot venir amb transport públic.
Siveniu  amb tren baixeu a l’estació de tren de Montgat.
Pujar fins a Tiana en bus. Teniu tres línies: B-29, B-34 i B-35.
Un cop a Tiana, baixeu a la parada del Passeig de la Vilesa que hi ha davant de la farmàcia. D’aquí anar cap a la
plaça de la Vila i enfilar el carrer Verge del Pilar. Teniu l’Art Garden Market a 5 minuts a peu.

Clicar per anar al mapa https://www.google.com/maps/d/viewermid=1W9W4qE_ahJ_BHXs_RUr81zO5mfYyWmH9&ll=41.48253034980875%2C2.266187744778108&z=16

Deixa un comentari