Publicat el 07/10/2016

Per anar fent boca: 

Conferència: La màgia dels bolets al Montseny
Divendres 14 d’octubre de 2016, a les 20 h. Lloc: Museu Arxiu de Vilassar. A càrrec del xef Xavier Franco, estrella Michelin del restaurant les Magnòlies d’Arbúcies.

Conferència: Els bolets al·lucinògens i les religions
Dijous 20 d’octubre de 2016, a les 19.30 h. Lloc: Centre Cultural La Massa. A càrrec de Manel Monjonell, President de l’Associació Amics dels Bolets de Vilassar de Dalt.

Fira del Bolet, 22 i 23 d’octubre 2016
Mostra i Fira de Bolets amb exposició, concurs, visita comentada, tastets, degustacions, tallers infantils… a més de tenir l’oportunitat de descobrir el patrimoni de Vilassar

Dissabte 22 d’octubre del 2016, al Museu Arxiu de Vilassar de Dalt  
Surt al bosc i col·labora amb la mostra dels bolets!, de 10 a 14 h.
Aneu a buscar bolets i porteu al Museu Arxiu fins a tres exemplars de la mateixa espècie, així contribuïm al manteniment del bosc. Al Museu els classificarem i els incorporarem a la Mostra de bolets.

27ª Mostra de bolets, de 18 a 21 h.
Exposició de les diferents espècies de bolets i les seves principals característiques, classificades pels Amics dels bolets i col·laboradors.
Concurs de cistells de tardor, de 18 a 20 h. Participa a l’exposició guarnint el teu cistell de tardor i porta’l al Museu Arxiu per exposar- lo.
Visita comentada a la Mostra de Bolets, a les 19 i 19.30 h. Conduïts per l’especialista local Manel Monjonell coneixerem les principals espècies de bolets presents a la mostra.
Tastet de bolets al pati del Museu, de 18 a 21 h.
Degustació d’una Cassoleta de bolets amb botifarra esparracada, cuinada en directe a l’era del Museu Arxiu, acompanyada d’una llesca de pa i un got de vi.

Diumermge 23 d’octubre del 2016, al Museu Arxiu de Vilassar de Dalt  

 – 17ª Fira del bolet i la natura, de les 10 a les 20 h. al carrer Marquès de Barberà
   Parades de bolets frescos, i assecats, cistells, llibres, taller de cistelleria embotits de bolets, melmelades i patés      de bolets. A les 10.30 h, inauguració oficial de la Fira a càrrec de les autoritats assistents.
27ª Mostra de bolets, de 10 a 20 h.
   Exposició de les diferents espècies de bolets i les seves principals característiques, classificades pels Amics            dels bolets i col·laboradors.
Tallers infantils, de les 10 a les 14 h. a la Placeta Barberà
Activitats infantils, inflable i tallers per acostar als més petits els bolets i la natura.
Lliurament del Bolet d’or, a les 13 h. Reconeixement de l’associació Amics dels Bolets a un vilassarenc o                vilassarenca que s’hagi distingit en la seva dedicació al nostre poble en les activitats culturals, socials o  esportives.
Tastet de bolets al pati del Museu, de 10.30 a 14.30 h.
 Degustació d’una Cassoleta de bolets amb botifarra esparracada, cuinada en directe a l’era del Museu Arxiu,    acompanyada, d’una llesca de pa i un got de vi.

 48H Open House BCN 2016
Descobreix el patrimoni de Vilassar
Diumenge 23 octubre de 2016, de 11 a 14 h. i de 17 a 20 h. Visita lliure a diferents edificis del patrimoni arquitectònic de Vilassar de Dalt:
Forns romans de la Fornaca, Celler de can Bruguera, Fàbrica de les Sedes, 
Carrer Doctor Martí Soler, Fàbrica de can Manyer (Biblioteca), Teatre de la Massa, Museu Parroquial i Museu Arxiu de Vilassar de Dalt.
Exposició Barraques de vinya
Dissabte i diumenge de 10 a 20 h. al Museu Arxiu de Vilassar. Una mostra de l’arquitectura tradicional lligada a la producció vinícola del Maresme, amb dibuixos de Dídac Raurell.

Deixa un comentari