Publicat el 20/10/2014

L´Associació Amics dels Bolets de Vilassar de Dalt organitza una nova edició de la Fira del Bolet i la Natura. Amb la tradicional mostra de bolets al Museu Arxiu Municipal de Can Banús, que enguany celebra els 25 anys, el tastet de bolets i l´entrega del Bolet d´Or.
Tindrà lloc, el 25 i 26 d’octubre al carrer Marquès de Barberà i al Museu Arxiu de can Banús. 
Programa
Dissabte 25
de 18 a 21 h, i diumenge 26 d´11 a 20 h
25ª Exposició de bolets. Veniu a conèixer una gran varietat d´espècies de bolets. Us ajudarem a identificar els bolets comestibles i els tòxics. No porteu més de tres exemplars de cada bolet i així contribuirem a la conservació de les espècies i del bosc. Recordeu que, si som respectuosos amb el bosc, tots en sortirem beneficiats.
Dissabte 25 de 18 a 21 h, i diumenge 26 de 10.30 a 15 h
Tastet de bolets. Degustació de la típica Cassoleta de bolets amb botifarra esparracada —cuinada en directe a l´era del Museu Arxiu pels Amics dels Bolets— acompanyada d´una llesca de pa i un got de vi. Tiquet: 4 €.
Diumenge 26 de 10 a 20 h
15ª Fira del Bolet i la Natura. Parades de bolets frescos i assecats, cistells, llibres, taller de cistelleria, embotits de bolets, melmelades i patés de bolets, etc. A les 11 h: Inaguració oficial de la Fira.
Diumenge 26 a les 13 h
18è Bolet d´or. Proclamació de la persona guardonada i lliurament del Bolet d´Or a un vilassarenc o vilassarenca que s´hagi distingit en la seva dedicació al nostre poble en les activitats culturals, esportives o socials.

Deixa un comentari