Fira de la Maduixa i 3r Enigma Ssecret d’Arenys de Munt, diumenge 13 de maig | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 11/05/2012

Durant tot el matí, a la plaça de l´Església i a la Riera Sant Martí, trobareu múltiples activitats que us conviden a gaudir de la Diada: venda de maduixes; parades artesanes; demostració de l´art de la punta a càrrec de les Puntaries Verge del Remei i l´Associació de Puntaires d’Arenys de Munt; jocs, com la tercera edició de l’Enigma Secret, a dos quarts d’onze; i l’espectacle Contes del Món, a les dotze.
Per acabar d’arrodonir la jornada enguany, durant tot el matí se celebra també a la plaça de l’Església la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica, organitzada per Voluntaris per Arenys de Munt amb la col·laboració de Donaviva i la Regidoria de Cohesió Social i Assistència Primària.
A la zona industrial es portaran a terme altres activitats, com són la VII Trobada de Harleys, Trikes i Customs, organitzada per l’Alquímia, i la VII Marató de Country, organitzada pel Grup de Country d’Arenys de Munt.


3a Edició L´Enigma Secret d´Arenys de Munt
La tercera edició de l’Enigma Secret d´Arenys de Munt ja està a punt. És una iniciativa de la Regidoria d´Economia i Règim Intern, amb la col·laboració de Noema Consulting i Código Bcn. Aquesta edició compta amb un rècord de patrocinadors: 40 comerços i restaurants del municipi aporten premis per al concurs, fet que suposa un increment important respecte a edicions anteriors; la segona edició van ser 34 les empreses patrocinadores, i la primera, 14. També compta amb el suport institucional de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Ocupació de la Diputació de Barcelona i del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme
Els concursants ja es poden inscriure clicant sobre el logotip de l´Enigma Secret al web de l´Ajuntament d´Arenys de Munt. Animeu-vos! Els 20 primers grups inscrits entraran en el sorteig de 14 premis!
Per a més informació, correu electrònic:
po.promocio@arenysdemunt.cat


http://www.arenysdemunt.cat/document.php?id=5086

Deixa un comentari