Publicat el 13/07/2021

La fira de La Minerva 2021 obrirà del 16 al 20 de juliol a les 17 hores , al passeig de Jaume Brutau, amb aforament limitat, control d’accés i ús obligatori de mascareta

Mesures de seguretat extraordinàries
L’Ajuntament de Llavaneres ha fet un esforç important per adaptar la fira a les mesures sanitàries i de seguretat per evitar la propagació de la covid-19. Entre d’altres mesures, es regula l’accés dels visitants i l’aforament es limita a 450 persones.
Per evitar aglomeracions, a més, hi haurà un sentit únic de circulació i serà obligatori dur mascareta i fer ús del gel hidroalcòholic, així com mantenir la distància social d’1,5 metres. Tot i que és una activitat a l’aire lliure, l’actual situació epidemiològica fa imprescindible vetllar al màxim per la seguretat de les persones.

La Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Consum i Turisme ha optat per mantenir l’estructura i les atraccions de cada any. A causa de la pandèmia, però, no hi haurà parades d’alimentació. A més, dins del recinte, estarà prohibit menjar, beure i fumar. No es podran entrar aliments ni begudes. Per controlar l’accés i garantir el compliment de totes aquestres mesures, hi haurà vigilants i controladors.

El consistori també ha previst la instal·lació vàters químics portàtils que es netejaran i higienitzaran cada dues hores. D’altra banda, per mantenir l’espai net i en condicions de salubritat es demana als visitants que hi col·laborin al màxim: feu servir les papereres i no llenceu escombraries a terra.

Ubicació i horaris: Al passeig de Jaume Brutau (davant del CAP de Llavaneres)

Divendres 16, dissabte 17 i diumenge 18 de juliol: De 17 a 24 h

Dilluns 19 i dimarts 20 de juliol: De 17 a 22 h

Fira d’artesania
D’altra banda, la Regidoria també treballa en l’organització de la fira d’artesania, que es farà al parc del Primer d’Octubre de divendres 16 a dilluns 19.
L’horari definitiu està pendent de concretar, en funció de la disponibilitat dels paradistes.

 

 

 

Deixa un comentari