Fins al 3 de juliol, Setena edició del Festival L’1, 2, 3 del Pallasso | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 15/06/2011

Marc Parrot, Los Galindos, Alba Sarraute, Claret Clown i Los Excéntricos, seran alguns del participants dels l’esdeveniment
El Festival de Circ de Tiana L’1, 2, 3 del Pallasso omplirà de circ, humor, música i carpes el municipi, fins al 3 de juliol.
Entre les diverses actuacions que s’hi podran seguir destaquen la de Marc Parrot, que estrenarà el seu nou espectacle Ombres de plata i la preestrena L’home que perdia els botons, de Circ Pànic, que es veurà a Fira Tàrrega 2011. També s’hi podran veure els espectacles Maiurta de Los Galindos; La diva (soy la otra), de la maresmenca Alba Sarraute; Devos a vos, de Claret Clown i Rococó Bananas, de Los Excéntricos, guardonat amb el Premi Nacional de Cultura 2011 en la categoria de circ.
Enguany, el Festival estrena nou espai al Parc Dr. Mascaró, on s’ubicarà la Fira el primer cap de setmana. També són novetats L’1, 2, 3 Music, que unificarà la programació musical, els tallers de circ per als més petits i l’exposició Papers de circ, així com un nou logo i un nou web.
El Festival va néixer l’estiu de 2005 en memòria de Joan Armengol i Moliner, poeta, pedagog i figura rellevant del circ català, desaparegut el 2004. Segons Armengol, la condició de pallasso i la seva manera de crear es resumeix en tres passos i d’aquí el nom L’1, 2, 3 del Pallasso.


Tota la informació del festival la trobareu al web www.123pallasso.com.

Deixa un comentari