Publicat el 20/07/2018

L’Ajuntament anima els comerços a prendre part activa de la 44a Festa de la Verema, que se celebra del 5 al 16 de setembre, guarnint els establiments amb motius vitivinícoles i participant en el Concurs d’Aparadors que organitza el consistori

Els comerços concursants hauran de posar imaginació i creativitat per portar l’esperit de la Verema al seu aparador. Les inscripcions per participar en el concurs es poden fer del 9 al 27 de juliol emplenant un formulari que es pot trobar al web municipal.

Hi haurà quatre premis per als comerços guanyadors:

  • Primer premi al millor aparador 2018, dotat amb 200 euros i un diploma.
  • Segon premi al millor aparador 2018, dotat amb 150 euros i un diploma.
  • Tercer premi al millor aparador 2018, dotat amb 100 euros i un diploma.
  • Premi popular al millor aparador 2018, dotat amb 150 euros i un diploma.

El premi popular el decidiran els ciutadans i les ciutadanes a través del seu vot. Les persones que vulguin votar per decidir el premi popular al millor aparador, primer hauran de participar al joc de la paraula secreta.  Els aparadors dels comerços participants han d’estar exposats, com a mínim, des del 3 fins al 9 de setembre perquè tothom pugui gaudir d’ells. El jurat visitarà els establiments participants per valorar els aparadors guarnits per a la Verema. Els ciutadans que vulguin donar el seu vot per al millor aparador, també hauran de passar per tots els comerços i fer el joc de la paraula secreta.

El veredicte del jurat i de la votació popular del concurs d’aparadors es farà públic el dijous 6 de setembre durant l’acte d’inauguració de la Festa de la Verema 2018 a la Plaça de l’Ajuntament.

Es poden consultar les bases del concurs al següent enllaç: www.alella.cat/concursaparadors

Foto: Aparador de 2D4, guanyador de l’edició anterior. Autor: Quico Lluch. /Web municipal Ajuntament d’Alella.

 

 

 

Deixa un comentari