Fins al 22 de juny, inscriu-te a les Olimpíades 2012 de Llavaneres | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 30/05/2012

Els caps de setmana de juny, al passeig de la Mare de Déu de Montserrat, hi haurà un estand informatiu, d´11 a 13 hores
Compte enrere per a l´inici de les OIimpíades 2012. Aquest dissabte 2 de juny s´obre el període d´inscripcions. Hi ha temps fins el dia 22 de juny, però qui s´apunti abans del dia 15 rebrà una samarreta amb el color del seu barri.
La cerimònia inaugural de les Olimpíades 2012 se celebrarà el proper divendres 29 de juny. Les competicions arrencaran l´endemà i s´allargaran fins el 8 de juliol, dia de la cloenda.
Aquesta edició presenta una trentena de modalitats esportives per a totes les edats. Com és tradició, la vila es dividirà en 7 equips, per barris.
La cerimònia d’obertura tindrà lloc el divendres 29 de juny. La torxa arribarà per mar cap a les 7 de la tarda i, un cop a terra, diversos voluntaris la traslladaran amb relleus fins al nucli urbà.
La flama i la bandera olímpica es passejaran pels barris de Llavaneres i un esportista rellevant del poble s’encarregarà d’encendre el peveter al passeig Mare de Déu de Montserrat. Tots els participants a les Olimpíades estan cridats a participar d’aquesta cerimònia amb la samarreta del seu barri.
Inscripcions: De dilluns a divendres, de 9 a 14 h. Regidoria d’Esports, Ca l’Alfaro, OAC de l’Ajuntament
Dissabtes i diumenges de juny, d’11 a 13 h: Estand Olimpíades 2012, Passeig de la Mare de Déu de Montserrat

Deixa un comentari