Publicat el 17/06/2016

L’Escola de Dansa d’Alella ha obert el període de preinscripcions per al proper curs. L’alumnat que ja està inscrit ha de confirmar la seva continuïtat abans del 27 de juny emplenant el formulari que lliurarà l’escola. 
Les preinscripcions per al nou alumnat es poden fer arribar per correu electrònic a la Regidoria d’Educació (educacio@alella.cat) del 16 de juny al 13 de juliol.
En cas que la demanda superi les places que s’ofereixen es farà un sorteig públic el 14 de juliol a les 10h a la Sala de Plens de l’Ajuntament. 

El 27 de setembre a les 19h es convocarà a totes les famílies matriculades a una reunió informativa sobre el contingut i el funcionament de les classes que comencen a partir del 3 d’octubre 
Més informació: http://www.alella.cat/escoladansa

L´Escola Municipal de Dansa d´Alella és un centre d´ensenyament de dansa clàssica dirigit pel coreògraf i ballarí David Campos, on s´hi ofereixen diferents nivells a partir dels 4 anys. L´objectiu de l´escola és iniciar els infants en aquesta disciplina artística, una activitat completa i saludable que afavoreix el treball individual i en grup, millora la psicomotricitat i l´expressivitat, i ajuda a adquirir la disciplina i concentració d´una manera artística i divertida.

Deixa un comentari