Publicat el 31/03/2021

Serà un equipament per a l’organització d’activitats i la dinamització de la vida social del veïnat, així com un nou punt d’atenció ciutadana de l’Ajuntament

L’actuació va començar el febrer de l’any passat, però l’inici de la pandèmia i la crisi sanitària, a més d’altres contratemps, han endarrerit l’execució. S’ha rehabilitat l’edifici, preservant l’estructura de les parets i la coberta de l’edificació.

El nou espai compta amb una superífice de 120 m2, que consta d’un vestíbul, una sala polivalent d’uns 45 m2 per als veïns, i un despatx que es destinarà al personal municipal.
La façana ha experimentat també una important transformació, amb nous revestiments i l’ús de fusta per millorar la seva integració amb l’entorn i donar-li una estètica més moderna i natural. És un equipament que prioritza els criteris de sostenibilitat i manteniment, amb un sistema de climatització per aerotèrmia i de recuperació de calor per a minimitzar el consum.
Compta també amb un pati posterior que servirà com a prolongació exterior de l’equipament, per a l’ús del veïnat per a la celebració o organització d’activitats obertes.

El pressupost de l’obra ha rondat els 200 mil euros i preveu la instal·lació de mobiliari interior, així com diverses unitats d’ordinadors que estaran disponibles per als usuaris.

 

Deixa un comentari