Publicat el 15/12/2018

Ja han conclòs les obres de millora de la xarxa d’abastament d’aigua en diversos trams del municipi que ha portat a terme en els darrers mesos l’empresa de subministrament SOREA

Segons informa el consistori vilassarenc, aquests dies de desembre han finalitzat els treballs de millora de la xarxa d’abastament d’aigua potable que ha dut a terme l’empresa SOREA al carrer Del Pi, diversos trams de Manuel Moreno (Barri del Pi) i el carrer Mestra Viladrosa. En tots els trams s’ha substituït la canonada existent de fibrociment per una nova canonada de fosa.

Les actuacions de millora de la xarxa han servit per substituir les antigues canonades i s’han aprofitat per adequar les vorades i el paviment de la vorera i la calçada.

Ara les actuacions se centren al darrer tram del carrer Pius XII, amb la instal·lació d’una nova canonada d’aigua potable, juntament amb les obres d’ampliació de la vorera.

D’altra banda, també s’informa que han finalitzat els treballs de renovació total de les canonades d’abastament d’aigua i sanejament al carrer Mestra Viladrosa, així com canalitzacions per al soterrament del cablejat aeri d’electricitat i telefonia. Aquesta actuació s’inclou en la línia de millores de la xarxa d’aigua i clavegueram que recull el conveni regulador d’obres d’inversió a càrrec de la concessionària SOREA.

Les actuacions de millora de les xarxes han servit per adequar algun tram de vorera i renovar íntegrament el paviment d’asfalt de la calçada. La formació de plataforma única en bona part del carrer ha permès donar compliment al Pla d’Accessibilitat Municipal.

Deixa un comentari