Publicat el 22/04/2018

Les actuacions desenvolupades a l’avinguda Pare Jaume Català i al carrer Vilardaga han permès impulsar millores tant estètiques com funcionals al centre de Cabrera de Mar

Ja es troben totalment enllestides les actuacions de millora de les què, seguint els criteris ja aplicats fa sis anys a la plaça del poble i al carrer Anselm Clavé, s’han fet a l’avinguda Pare Jaume Català i el carrer Vilardaga. En total s’ha realitzat una inversió de 193.000 € amb l’objectiu d’aplicar diferents millores tant estètiques com funcionals.

Segons també informa el consistori de Cabrera de Mar, entre aquestes cal destacar l’impuls a l’accessibilitat d’aquestes vies a través de la implantació d’una plataforma única, l’eixamplament de voreres i l’adaptació dels passos de vianants. Però, a més de facilitar els desplaçaments a peu de carrer, aquests també són més agradables gràcies a actuacions de jardineria com la plantació de nou arbrat o la col·locació de noves jardineres, i en l’enllumenat, amb la substitució de fanals per a oferir una major uniformitat en la intensitat lumínica i la implantació de tecnologia LED.

De la mateixa manera cal subratllar les diferents millores que afecten a la mobilitat del trànsit rodat amb la reordenació de les places d’aparcament, la millora de la senyalització o l’asfaltat del carrer Àngel Guimerà.

Els treballs s’han completat amb diferents actuacions relacionades amb la canalització de serveis.

Deixa un comentari