Publicat el 18/11/2017

L’obra s’ha fet per facilitar que els estudiants, d’aquesta zona, i amb problemes de mobilitat, tinguin accés al dos centres educatius que hi ha al barri

Aquest mes de novembre han finalitzat les obres d’adequació dels passos de vianants del carrer Maria Vidal, des del Torrent d’en Cuyàs fins a la Ronda Vilassar, i de la Ronda Vilassar, des del carrer Maria Vidal fins al carrer Santa Eulàlia, que l’Ajuntament va iniciar al mes de setembre. L’obra s’ha fet per suprimir les barreres arquitectòniques i facilitar que els estudiants de la Xinesca, amb problemes de mobilitat, tinguin accés al dos centres educatius que hi ha al barri: l’escola els Alocs i l’institut Pere Ribot.
 Què s’ha fet? Seguint la proposta del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (pendent d’aprovació) s’ha ampliat la vorera de la Ronda Vilassar, entre Santa Eugènia i Santa Maria, que ha passat a tenir 2 metres d’amplada agafant espai del parc Notari Arús, adequant-se així a camí escolar.
També s’ha actuat a quatre confluències de carrer: a la del Torrent d’en Cuyàs amb Maria Vidal (costat muntanya) i a la de Santa Maria amb Ronda Vilassar s’han fet passos de vianants elevats, mentre que a la de la Ronda Vilassar amb Maria Vidal (costat muntanya) i a la de Santa Eugènia amb Ronda Vilassar (costat mar) s’han ampliat les voreres i incorporat peces de gual de rebaix per a vianants. El pressupost de l’obra ha estat de 44.252 euros.

Deixa un comentari