Publicat el 04/08/2022

El nou equipament, que s’inaugurarà el 10 de setembre, serà un espai cívic per a activitats del veïnat i per a usos municipals

 

 

 

El Masnou incorpora un nou equipament municipal, després que hagin finalitzat les obres de rehabilitació de la Casa dels Masovers. Serà un nou espai cívic que acollirà activitats del veïnat del barri i que també servirà per a usos municipals. L’acte institucional per inaugurar-lo tindrà lloc el 10 de setembre.

La Casa dels Masovers és un edifici històric que està situat al carrer de Rosa Sensat. Originàriament formava part de la finca del Bellresguard (Casa del Marquès).
S’ha rehabilitat de manera integral, tant l’interior com l’exterior. A més, la culminació del projecte proporciona al barri un nou espai públic enjardinat, ja que la parcel·la on es troba la casa quedarà oberta. Així mateix, una part del pati l’ocupa una passarel·la que dona accés al Camp Municipal de Futbol i que es va crear fa, aproximadament, un parell d’anys.

La rehabilitació de l’edifici l’ha dut a terme Inhadoc Habitat SL, amb un import de licitació de 182.130,57 euros (IVA inclòs). El projecte arquitectònic és obra de David Closes.
El nou espai cívic consta de tres plantes, incloent-hi el soterrani. Cadascuna està configurada per una sala àmplia i diàfana. A la planta baixa també s’hi troba un lavabo. L’equipament és totalment accessible, perquè s’hi ha instal·lat un ascensor que comunica totes tres plantes.
A més, se n’han renovat la coberta, les façanes i els tancaments (finestres i portes), i s’hi han instal·lat sistemes de climatització. Les obres de rehabilitació s’han endarrerit força temps per diversos problemes sorgits amb les anteriors empreses adjudicatàries i per la necessitat de desviar uns cables elèctrics de mitja tensió que impedien executar el projecte.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament del Masnou

Deixa un comentari