Publicat el 30/04/2015

Les 1.422 oficines de “la Caixa” a Catalunya han servit durant cinc dies com a escenari solidari d’aquesta iniciativa de recollida d’un únic producte, la llet, en favor de les famílies en situació de vulnerabilitat.
En total, fins el moment la campanya ha recaptat gairebé 300.000 litres de llet: els 175.000 litres que els catalans han portat físicament a les oficines que té l´entitat a tot Catalunya, més les aportacions als canals electrònics fetes fins ara, per valor de 123.000 litres. Els canals electrònics romandran oberts a les donacions fins a finals de juny.
252.000 persones ateses pel Banc dels Aliments tenen una dieta deficitària en llet. 50.000 d’elles són nens que podrien veure compromès el seu desenvolupament per aquesta mancança.

“la Caixa” i el Banc dels Aliments, la campanya pionera en la recaptació d’un únic producte, la llet, també ha tingut una forma de recollida novedosa. Després d’una setmana sencera en què totes les oficines han estat al servei de l’Obra Social, s’ha aconseguit que recullin una mitjana de més de 113 litres per oficina. Així mateix, els quatre CaixaForum catalans, CosmoCaixa, Palau Macaya i 57 centres de gent gran que té l’Obra Social ”la Caixa” al territori han servit de promotors i escenaris d’aquesta iniciativa solidària en benefici de les famílies en risc d’exclusió social.
A partir d’ara, els qui ho desitgin poden continuar col·laborant en la recollida fins a finals de juny fent aportacions econòmiques als canals electrònics: web Microdonatius de “la Caixa” (
www.lacaixa.es/microdonatius), portal de “la Caixa” (www.lacaixa.es), Línia Oberta, CaixaMòbil, canvi de Punts Estrella i SMS amb la paraula «LLET» o «LECHE» al 28024. També es pot fer una llista de la compra solidària a www.granrecollidadellet.cat i www.granrecogidadeleche.es.

Deixa un comentari