Publicat el 13/08/2021

A l’esdeveniment hi han participat esportistes juvenils de Bèlgica, Dinamarca, Luxemburg, Itàlia, Finlàndia, França, Suècia, Alemanya i Espanya

El Club Nàutic el Masnou ha acollit aquest any la “Youth European Championship 2021”, una competició esportiva de vela corresponent a la modalitat de Classe Europa i en la que han participat un total de 83 esportistes (51 nois i 32 noies) d’edats juvenils (entre els 14 i els 19 anys).
L’edició d’enguany va començar el divendres 6 d’agost, on el club va començar per fer l’acollida a les diferents delegacions, amb el registre i mesures de participants.
Posteriorment, van passar a explicar les mesures COVID i els hi van realitzar proves PCR, tant a esportistes com a entrenadors, amb cap positiu detectat. El dissabte dia 7, el club va organitzar un acte inaugural on els participants van fer una desfilada des de la base nàutica i fins a la seu del club.

Així, des del diumenge 8 i fins al dijous 12, els masnovins i les masnovines han pogut gaudir d’un espectacle marítim i esportiu que ha finalitzat amb la victòria del regatista suec Jonathan Lladó en categoria masculina i la regatista a alemanya Sophie Menke.
Els regatistes del Club Nàutic el Masnou, Roger Tomàs i Aina Riera es van proclamar subcampions d’Europa, en ocupar la segona posició en les seves categories. Van acompanyar-los en tercera posició al podi el regatista del Club Nàutic el Masnou Dani Cabré i Inés Alcañiz, del Real Club Náutico Torrevieja.

L’acte d’entrega de premis es va realitzar el dijous 12 d’agost a les 18 hores i va comptar amb la presència de l’alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, que va acompanyar en l’entrega dels guardons al president del Club Nàutic el Masnou, Manel Freixa, i al president de la Federació Catalana de Vela, Xavier Torres.
A la cerimònia també hi van ser presents el secretari Internacional de la classe Europa, Paul Depoorter, el secretari nacional de la classe Europa, Oriol Subirà, el secretari Català de la classe Europa, Jesús Tello, el director del Port del Masnou, Fernando Mestre, el Capità de la flota Europa del CNEM, David Cabré i Álvaro Arjona, director comercial d’una de les entitats patrocinadores de la competició.
En paraules de l’alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, “És un orgull acollir un esdeveniment esportiu tan important al nostre municipi i poder contribuir en la formació en valors del jovent”.
Oliveras va remarcar la gran tasca de l’entitat nàutica masnovina en l’organització i la realització del torneig i va destacar que, malgrat l’estat de la pandèmia, la competició s’ha desenvolupat amb el que ha qualificat d’èxit rotund.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament del Masnou

 

Deixa un comentari