Publicat el 02/12/2020

Vilassar de Mar és la Vila organitzadora del concurs d’aquest any, i ja s’activat el compte enrere per a conèixer qui s’emportarà la final d’aquest  Maresmusic

Tindrà lloc el proper 19 de desembre, a les 19:30, en un format íntegrament online. Els organitzadors han optat per retransmetre-la a través del compte d’Instagram del concurs de música jove del Maresme, @maresmusicmaresme, degut a les restriccions sanitàries vigents per la pandèmia del coronavirus.
Al mateix compte i el mateix dia 19, el públic podrà votar al seu grup o artista preferit de 10:00 a 19:00. Les votacions es podran fer responent a l’enquesta que apareixerà a les històries (stories) del compte amb els cinc finalistes. El finalista més votat s’alçarà amb el premi popular.

La Vila organitzadora del concurs aquest any, Vilassar de Mar compta amb dos representants a la final: la solista Anna Murillo i el grup Sinergia. Ambdós competiran amb la també solista Cherry Saint, del Masnou, i els grups Durango, de Montgat, i Fusion inbassion, de Premià de Mar per a convertir-se en el guanyador de la setzena edició.
Els vídeos de les cançons amb les quals opten als diferents premis que es repartiran es poden veure al web del Maresmusic: http://maresmusic.cat/concurs-2020/

Els premis
500 euros en material musical
Actuació a La Garrinada d’hivern 2021
Actuació al cicle Disconcert organitzat per l’associació Entramat i Cases de la Música
Actuació remunerada a les festes majors o cicles musicals de Cabrils, El Masnou, Mongat i Vilassar de Mar.

 

Deixa un comentari